AliExpress + eBay kívánságlista

július 11, 2015


Összegyűjtöttem a végtelennek tűnő kívánságlistámból pár terméket, amiket tényleg nagyon-nagyon szeretnék.

Pumpkin sleeping pack 100g (8.57 $ ~ 2300 Ft)
Az első, ami megfogott benne (mint az összes többi Too Cool For School terméknél), az a csomagolás, de ahogy utánaolvastam, kiderült, hogy még hatásos is!

 Etude House Sugar Tint Balm 4g (7.51 $ ~ 2000 Ft)
A mostani ajakápolóm a végét járja, szóval szükségem lesz lassan egy újra. Jókat hallottam róla, szóval nagy eséllyel hamarosan a kosaramba landol.

Pandás süti kivágó (2.29 $ ~ 600 Ft)
Látszólag egyszerű a használata, a végeredmény pedig nagyon édes, szóval mindenképp megér egy próbát.

Állatkás ékszertartó (8.77 $ ~ 2400 Ft)
Rengeteg apróság van a szobámban, így mindig jól jön bármilyen kis tároló. Az pedig csak bónusz, ha még ilyen tündéri is. :)

Mintás ragasztószalag csomag (7.48 $ ~ 2000 Ft)
Ritkán találok olyan csomagot, ahol mindegyik tetszik, de ez tökéletes.

Anne travels matrica csomag (1.42 $ ~ 400 Ft)
A mostani új mániám a matricák. Folyamatosan újabb és újabb csomagokat veszek és egyszerűen képtelen vagyok megunni őket.

Fehér gallér (3.34 $ ~ 900 Ft)
Praktikus lenne, mert így bármilyen felsőt, ruhát, pulcsit ki tudnék egészíteni egy aranyos gallérral.

Magasított kockás szoknya (9.42 $ ~ 2600 Ft)
Egy ideje keresek egy fekete-fehér kockás szoknyát és ez ideálisnak tűnik. Jó pár outfit ötletem van hozzá. És ki tudja... ha jó lesz, talán megveszem a hozzá illő felsőt is.

Hologram hatású körömlakk (3.42 $ ~ 1000 Ft)
Pár hónapja már vettem egy hologram körömlakkot a Tescoban, de mint utóbb kiderült valójában csak egy nagyon gagyi csillogó körömlakk volt. Lehet ezzel ismét szerencsét próbálok.

Kutyás kábelrendező (0.68 $ ~ 200 Ft)
Mindig egy örökkévalóság, amíg sikerül kigubancolni a fülhallgatómat, szóval lehet, ez segítene uralkodnom a káosz felett.

Fodros zokni (1.37 $ ~ 400 Ft)
A matricák mellett a másik mániám a zoknik. Színes, mintás vagy fodros, mindegy, csak aranyos legyen.

Egyedi vászon táska (13.95 $ ~ 3800 Ft)
Szeretem a vászon táskákat, mert nagyon praktikusak; jól bírják a gyűrődést, kis helyet foglalnak és rengeteg minden elfér bennük. Ez pedig még jópofa is. 

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Gosh, az összes bejegyzést elolvastam. Hát... Az tuti, hogy én leszek/vagyok a legnagyobb rajongója a blogodnak. Jól és helyesen írsz, remek ízlésed van, és kifogástalan a design, valamint az oldalon fellelhető képek. Óriási taps. <3 :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű, hát eléggé elkerekedtek a szemeim, mikor megláttam, hány új hozzászólás érkezett, de nagyon szépen köszönöm a sok kedves szót, aranyos vagy. :) És annak is örülök, ha tetszettek az eddigi bejegyzések, remélem a jövőben se fognak csalódást okozni. :D

      Törlés
  2. Érdekelne hogy ebay-ról és aliexpress-ről mennyit rendeltél, és milyen minőségűek. Megéri? Nem gagyi kínai?
    Puszi, legújabb olvasód♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű, hát összesen már biztos hogy, több mint 100 rendelésem is volt. Amiket blogon megmutattam azok főleg matricák voltam meg az Alice Csodaországban táskám. De amúgy nem mind gagyi, bár a nagyon olcsó 100-200 Ft-os bizsukkal vigyázni kell. Szerintem nagyon megéri és ha hajlandó vagy kicsivel többet fizetni, akkor nagyon jó minőségű cuccokat tudsz venni, ami más webshopokban kétszer annyi lenne. Legutóbbi drágább rendelésem egy Doge hógömb volt, de arról lehet, fogok is majd írni, mert imádom. ^__^

      Törlés