AliExpress + eBay kívánságlista

szeptember 05, 2015


Ezúttal a szokásosnál több ruhadarab került fel a listára és ezzel párhuzamosan még kevesebb szín. Tipikus én. Mindig eldöntöm, hogy most akkor igenis több színes cuccot veszek, a boltokba már nem is nézek körbe a fekete ruháknál, de még mindig nem fetrengek a sárga, bordó vagy zöld színekben, pedig igenis jól jönne pár darab. Sebaj, legközelebb igyekszem szigorúbbnak lenni, addig is itt van ez a kissé színtelen kívánságlista.

Hajpánt (4.9 $ ~ 1400 Ft)
Jól jönne arctisztításkor, ráadásul eszméletlenül aranyos. :)

Nyuszis telefontok (3.59 $ ~ 1000 Ft)
Tetszenek a Moschino telefontokok és örülnék neki, ha még több replika jönne ki Lumia telefonra, nem csak iPhonera.


Vénusz ruha (11.29 $ ~ 3000 Ft)
Mostanában egyre jobban tetszenek a midi és maxi ruhák, szoknyák, ráadásul ebben keveredik a képzőművészet is!

Szürke pulcsi (13.05 $ ~ 3500 Ft)
Ha ősz, akkor nagy, kötött pulcsik. Sose lehet belőlük elég. Tetszik ez a különleges darab, szerintem elég sok mindenhez illene.

Anime szemes felső (6.43 $ ~ 1700 Ft)
Még azért lesznek melegebb napok is, meg aztán amúgy is lehet rétegezni, úgyhogy én még nem ásnám el a crop felsőimet, sőt! Szívesen beújítanék ezzel a darabbal.

Milk felső (4.8 $ ~ 1300 Ft)
Már több, mint féléve szeretnék egy tejes cuccot, de még mindig nem szántam el magam. Nagyon tetszik ez a felső, de eléggé elbizonytalanító, hogy nem értem a feliratot.

Arany köves gyűrű (6.26 $ ~ 1700 Ft)
Gyönyörűnek tartom ezt a köves gyűrűt, igazán különleges darab, amivel könnyedén fel tudnám dobni bármelyik egyszerű szettemet.

Ezüst köves gyűrű (5.78 $ ~ 1600 Ft)
Hasonló stílusú és épp ezért okoz gondot eldönteni, melyik tetszik jobban. Meglehet, hogy végül mindkettő a kosaramba landol majd.

Arcmaszk 3 db (4.7 $ ~ 1300 Ft)
22 évesen azt hiszem, már végképp eljött az ideje, hogy rászoktassam magam a rendszeres arcpakolásokra. Már csak be kell szereznem pár csomaggal.

Etude House kézkrém (5.10 $ ~ 1400 Ft)
Nagyon száraz a bőröm, szóval a hideg idő közeledtével jól jönne egy kis plusz kényeztetés a kezemnek is.

Platform szandál (11.41 $ ~ 3200 Ft)
Szeretnék egy nagy fehér szandált, szerintem nagyon jól néznek ki. Csak abban kell reménykednem, hogy kényelmes is.

Mamusz (12.20 $ ~ 3300 Ft)
A régi mamuszom már elég rossz állapotban van, szóval azt hiszem, itt az idő, hogy lecseréljem egy ilyen aranyos nyuszisra vagy bárányosra.

És nektek mi szerepel a kívánságlistátokon? :)

You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Iszonyat jó cuccok ^-^ Az anime szemes croptopot és a tejes fölsőt már régóta nézegetem, de még mindig nem szántam rá magam, hogy megvegyem őket. :'D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez ismerős. :D Néha olyan nehezen veszem rá magam egy-egy cucc megvételére. >.< De amúgy a croptophoz illő szemes szoknyával is szemezem már egy ideje.

      Törlés
  2. Telefontok! :D Megfogom a lényeget: milyen telefonod van?

    VálaszTörlés
  3. Ilyen aranyos kis nyuszis mamuszokat néha a Tescoban is ki lehet fogni. :) Az arcmaszkokat már én is nézegettem de nem soha sem mertem megrendelni (mi van ha végleg "beshrekkesedem" tőle? :D). Remélem lesz review ha beszerzed őket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh köszi a tippet, ha legközelebb arra járok, körbenézek. :) Hát ha lesz elég merszem megrendelni, akkor mindenképpen megírom ide a tapasztalataimat. :D

      Törlés
  4. A tejes fölsőre az van írva, hogy ganbatte (ga-n-ba-(duplamássalhangzójel=t)-te, ha érdekel, hogy működik a felirat), valami olyasmit jelent, hogy "hajrá/sok szerencsét/hozd ki magadból a legjobbat"! Pont rendeltem olyat, lassacskán be kellene futnia. :3 (Amúgy Szemi/Petra/andtherestissilence vagyok askról, hali!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, szia! Ismerős volt a neved és a képed is, de akkor minden kétséget kizárólag te vagy az. ^_^
      Na így, hogy ganbatte már ismerős animékből, olyan gyakran mondják. De köszi szépen a segítséget, így már nincs elvi akadálya, hogy én is megrendeljem. :)

      Törlés