Őszi gift swap

szeptember 02, 2015

Ez volt az első (és reményeim szerint nem utolsó) alkalom, hogy részt vettem Rami oldalán meghirdetett gift swap-en. Korábban már követtem hasonlókat, elsősorban külföldi bloggereknél és vloggereknél, de sose gondoltam volna, hogy egyszer én is részt veszek majd hasonlón, szóval ezúttal is köszönöm Raminak az alkalmat. :) Én Gabinak küldtem csomagot, nekem pedig Judit küldte ezt fantasztikus dobozt.

Az első dolog, amit megláttam ez a Fa krémtusfürdő volt. Bár nem mondtam neki külön és a itt se volt róla eddig említés, de nagyon nem szeretem a túl édes, virág illatú dolgokat, olyan fojtogatónak hatnak. Ez a joghurt-mandula viszont teli találat volt, nagyon finom illata van és pont kellően édeskék. Tegnap már ki is próbáltam és nagyon bejött. Nem szárított és utána is éreztem az illatát a bőrömön.

A csomag tetején még két körömlakk is rejlett, az egyik Essence Effect, a másik pedig Essence Nail Candies névre hallgat. Utóbbiba rögtön beleszerettem a színe miatt, nagyon szeretem az ilyen pasztell árnyalatokat. A csillámos lakkokkal eddig nem voltam jóban, de ahogy nézelődtem másoknál az utóbbi hónapokban, nekem is megjött a kedvem, hogy kipróbáljak hasonlót, szóval most itt a nagy alkalom. Ráadásul ez a két szín együtt szerintem jól illik egymáshoz.

Ahogy korábban már mondtam, nagyon szeretem a füzeteket meg igazából mindenféle írószert. Órákat el tudok tölteni a nézegetésükkel és megnyugtat a tény, hogy ahogy másoknál is olvastam, nem vagyok egyedül ezzel a mániámmal. :D Így új tanév kezdetkor pedig egyébként is mindig jól jön pár új füzet, főleg az ilyen színesek, mintásak. Szeretném azt hinni, hogy ha ilyet használok a legutáltabb óráimon, akkor nagyobb kedvvel készülök majd fel hétről hétre.

Végezetül pedig két baglyos mappa is lapult a doboz alján. Nagyon megörültem nekik, mert elég rosszul állok mappák terén, egy darabom van csak, és hát az nem elég, hogy úrrá legyek a fiókomban levő papírkáoszon. Már aznap használatba vettem őket, amint megérkezett a csomag.

Többiek bejegyzését itt találhatjátok meg:

You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. Jajjj minden nagyon szuper, az írószerek tetszenek a legjobban. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nekem is tetszenek, bár én a tusfürdőbe szerettem bele. :)

      Törlés
  2. Hahó! Nem tudlak elérni sem a blogod profilján, sem privát profilon a FB-on!!!! :'(

    VálaszTörlés