AliExpress kívánságlista: egyedi táskák

november 11, 2015

Ezúttal egy tematikus kívánságlistát hoztam, aminek fókuszában a táskák állnak. De nem akármilyen, hétköznapi táskák, hanem egyedi, vicces és különös külsejűek. Amikor először elkezdtem összegyűjteni a képeket ehhez a bejegyzéshez, még egy könyv formájú táska is fent volt, amit viszont azóta sikerült beszereznem. :) Ezek a darabok viszont még hiányoznak a kollekciómból.

Tojásos (4.68 $ ~  Ft)
Két mániám van: szemek és tojások. Nem emlékszem már, honnan erednek, de szemes kiegészítőkkel, ruhákkal jól állok, már csak tojásosakat kell beszereznem. :)

Tejes dobozos (8.59 $ ~ 2500 Ft)
Azon felül, hogy borzasztó aranyos, jól jönne rövid sétákhoz, amikor elég, ha tényleg csak a legszükségesebbek vannak nálam. 

Popcornos (16.83 $ ~ 4700 Ft)
A tökéletes moziba való táska. Ráadásul nagyobb mint a tejes dobozos, így lehet ebbe el is tudnék normálisan férni. :D

Filmes csapó (53 $ ~  15.000 Ft)
Egy talán még stílusosabb mozis táska, de sajnos többszöröse is a popcornosnak.

Parfümös (15.10 $ ~ 4200 Ft)
Nagyon aranyos, romantikus kistáska. Mindenképpen a kéket választanám, egyrészt mert meseszép ez az árnyalat, másrészt pedig túl kevés a kék cuccom és túl sok a fekete és rózsaszín. 

Telefonos (29.98 $ ~  8500 Ft)
Ez a sokadik telefonos táska, amivel találkoztam, rengeteg verziója van. Sajnos ez sem olcsó, de vannak terveim, hogy tudnék ilyesmit házilag készíteni. ;)

Unicorns tears (20.70 $ ~ 5800 Ft)
Régen imádtam az unikornisokat és mindent, ami velük kapcsolatos, ez a rajongás pedig nem tűnt el nyomtalanul. Szerintem ez egy nagyon jópofa darab, bár tény, hogy a hologramos unikornis formájú se rossz.

Baba fejes ( $ 49.40 + $ 10. 52 ~ 17.000 Ft)
Végezetül pedig itt van a legdrágább és talán legfurcsább darab, ami talán pár embernek már túl sok. De kövezzetek meg, én imádom, már évek óta vágyom erre a táskára és előbb-utóbb be is fogok szerezni egy hasonlót.

Nektek melyik tetszik a legjobban? :)

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. A tejes és unicorn tears kistáskákat olcsóbban találtam meg. Szerintem ha beírod a keresőbe a nevüket akkor megtalálod legalább 5 különböző àrban. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig a tejes dobozos így is olcsónak tűnt :O De köszi, hogy szóltál, akkor majd megpróbálok alaposabban rájuk keresni. :P De inkább a bőségzavarától szenvedek, nem tudom, melyik táskát vegyem majd meg legközelebb.

      Törlés