AliExpress + eBay kívánságlista

szeptember 25, 2016


Igyekeztem ezúttal minél hasznosabb dolgokat összegyűjteni, olyanokat, amikre valóban szükségem van, bár még mindig belekeveredett néhány olyan jópofa apróság, amik nélkül továbbra is remekül meglennék, de bármikor örömmel elfogadnám.


Dokibook ($15.59 ~ 4100Ft)
Még mindig keresem a tökéletes határidőnaplót és jelenleg ő a legszimpatikusabb.

Dokibook Divider ($7.51 ~ 1990 Ft)
Ha pedig még szebbé és vonzóbba teszem, remélhetőleg tényleg előszeretettel fogom használni.


Molang matrica ($1.34 ~ 350 Ft)
Bár már rendelkezem egy Molangos matricacsomaggal, mivel ahhoz nyúlok a leggyakrabban, szeretnék beszerezni egy újabb csomaggal, mert eszméletlenül aranyos.

Washi tape ($7.50 ~ 1990 Ft)
Minden évben nagyon várom a karácsonyt,  úgyhogy már most elkezdtem szemezni a karácsonyi hangulatú washi tape csomagokkal.


Origami unikornis nyaklánc ($1.79 ~ 480 Ft) 
Mivel szeretem az unikornisos dolgokat és az origami dizájn is szimpatikus, tökéletes nyakláncnak tűnik.

Choker ($0.99 ~ 270 Ft)
Nem vagyok egy nagy choker rajongó, ez viszont emlékeztet arra, amit Brian a This Picture klipben hordott. Régen házilag barkácsoltunk egyet nekem, de már rég elveszett, úgyhogy szeretném pótolni.


Romantikus pizsama ($19.89 ~ 5200Ft)
Bár a pizsama egy olyan dolog, amit valószínűleg boltból, próba után fogok megvenni, azért jó érzés szemezni néhány szép darabbal online. Remélem, találok majd hasonlót Magyarországon is.

Kockás sál ($6.98 ~ 1903Ft)
A hűvös időben lételemem az óriás méretű sálak, nélkülük véletlenül se lépek ki a házból. Elképzelhető, hogy idén beszerzek egy új darabot.


Mivel nagyon klasszul bevált a Mizon csigagélje, elképzelhető, hogy a hűvösebb időre való tekintettel kipróbálom ezt a krémet is.

Elméletileg nincs szükségem erre a termékre, de a csomagolás miatt mégis nagyon csábítóak az új Tonymoly termékek.


Csillagképes bögre ($11.22 ~ 2900 Ft)
Na, a bögre a másik olyan dolog, amire nincs igazán szükségem, de annyira szimpatikus az ötlet, hogy a meleg italtól kirajzolódnak a csillagképek, hogy egyszer mégis szeretnék beruházni egyre.

Malacpersely ($16.99 ~ 4500 Ft)
Jelenleg a plusz aprómat, ami nem fér bele a pénztárcámba egyszerűen a könyvespolcomon tartom. Nem a legszebb látvány, szóval jól jönne egy egyszerű malacpersely.

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Szia!Jó bejegyzés, nekem a határidőnapló és a choker a kedvencem! :)

    www.inspirationsofmanuela.blogspot.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A határidőnapló már úton is van ;)

      Törlés
  2. Nagyon szép az a határidőnapló! <3 Aliról nem mertem még rendelni (oké, eddig csak Amazonasról), pedig olyan álomszép dolgokat lehet kapni. De majd egyszer rászánom magam én is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aliról szerintem nagyon könnyű rendelni és hát tényleg rengeteg szuper dolgot lehet találni. :) Én viszont pont hogy Amazonról nem mertem még rendelni, pedig már több könyvet is kinéztem magamnak. :D Egyszer arra is sor kerül majd.

      Törlés