A legkisebb Glamour napi haul és egyéb szerzemények

október 10, 2016

Vasárnap este véget értek a Glamour napok, ami azt jelenti, hogy már boldog boldogtalan megosztotta a  világgal mi mindent vett meg szuper árakon. Nem akartam kimaradni a buliból, annak ellenére, hogy ez alkalommal igencsak szerény kuponozást tartottam, meg aztán úgy gondoltam, legalább itt a lehetőség, hogy megmutassam a többi új szerzeményemet is.


Kezdjük is a sort a Glamour nappal, ami alatt nem mást vettem, mint két pár eszméletlenül puha zoknit. Ennyi. Ennek az a története, hogy nálunk húgom veszi meg az újságot aztán elmegy a barátnőivel vásárolni, aztán megnézem a maradékból, hogy van-e olyan, amire szükségem lehet. Idén a L'Oreal Paris Nude Magique Cushiont szemeltem ki magamnak, ez volt az egyetlen olyan kozmetikum, amire úgy éreztem, valóban szükségem van. A boltban viszont elfogyott a Porcelain árnyalat, így ez még várat magára.

Tudom, hogy ilyenkor mindenki előre betankol a fogyóeszközökből is, de a következő Glamour napokig még simán kihúzom, főleg hogy ami pótlást tervezek vásárolni például micellás vízből, arra amúgy se volt kupon. Szóval igen. Úgy döntöttem, ez alkalommal tényleg csak olyan dolgot fogok megvásárolni, amire szükségem van, így végül a C&A-ban vettem két plüssös zoknit. Imádom a puha dolgokat és mivel jön a hideg idő, szerettem volna némi melegséget csempészni a mindennapokba.


Úgyhogy bár nem vettem részt a kuponnapokon, ennek ellenére is bővültek a kozmetikumaim. Szeptemberben töltöttük be barátommal a harmadik évfordulót, ez alkalomból pedig a kedvenc japán éttermünkbe, a Wasabiba látogattunk, ajándékba pedig ezeket a szuper holmikat kaptam. Mind olyan dolog, ami kívánságlistás volt nálam, úgyhogy bizonyára mind el is fog fogyni.
 
A szárazsamponokkal való kísérletezgetések során arra jutottam, hogy a Batiste végzi a legjobb munkát. Ráadásul ennek még az illata is klassz, az eredmény pedig csodálatos, akár több nappal is el lehet tolni a hajmosást. A Fa kakaóvajas tusfürdője is jól bevált az őszi időben. Egy bőrradíros terméket is régóta szerettem volna, az Isana Tejproteines Tusfürdő pedig teszi a dolgát. Kíméletesen radíroz és nem szárítja a bőröm sem.


Az Essence fésűje eszméletlenül aranyos és tökéletesen teszi a dolgát. A Colour & Care körömlakkról pedig még korai lenne megállapítani, hogy mennyire erősíti a körmöket, remélem azért több lesz, mint halottnak a csók. Ezen felül még a népszerű Maybelline szemhéjtus is hozzám került. Még mindig csak ismerkedünk, ugyanis ez az első tusom, de eddig ígéretesen alakul a barátságunk.

A kakukktojás pedig a Perspirex Comfort izzadásgátló. Ő nem ajándék volt, a hónap közepén vettem meg leárazva, mert már régóta szemezem vele. Nagyon izzadós tudok lenni és eddig még egyetlenegy olyan dezodort se sikerült találnom, ami valódi megoldást jelentett volna a problémámra, így eljött az idő, hogy valami drasztikusabbal kísérletezzem.


Végül, de nem utolsó sorban sikerült beszereznem egy fekete topánkát is. Ez talán nem tűnik nagy eredménynek, elvégre igazi basic darab, amit minden üzletben meg lehet találni - legalábbis eddig naivan azt hittem. Már régóta szerettem volna egy fekete topánkát, így legutóbb több órát áldoztam arra a Westendben, hogy találjak egyet magamnak. De hiába jártam végig az összes üzletet, sehol sem jártam sikerrel; nem volt a méretemben, túl volt dekorálva vagy csak egyszerűen kényelmetlen volt. Mint kiderült, csak annyi volt a dolgom, hogy visszautazzam Szegedre és betérjek a H&M-be, ott ugyanis tömött sorokban álltak az egyszínű topánkák. Így egy újabb tételt pipálhatok ki a kívánságlistámról.

Ti hogy álltok a Glamour napokkal?
Nagy bevásárlást tartotok vagy szerényen költekeztek?

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Én is egy barátnőmmel böngészgetem a kuponokat, ha éppen eszembe jut, hogy Glamour-/Joy-napok vannak. :) De megvenni jobbára csak olyasmit szoktam, ami amúgy is szükséges, max. tartalékolok kicsit, pl. a méregrága Zendium fogkrémből. De az utolsó körben máár azt se vettem, mert annyi jött össze egy-egy leárazásból, hogy mire a végére érek, bőven jön újabb akció.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is ugyanígy vagyok a fogkrémmel, csak Parodontaxt használok, nem Zendiumot. Mindig figyelem, mikor árazzak le, de most Glamour napokon nem is figyeltem már, korábban vettem egy újabb tubust tartaléknak.

      Törlés
  2. Eszméletlenül cuki ez a kis Essence kefe :-) . Tényleg hasonlít a dinnyére minzázatában , így visszaidézheti a borús napokon is a nyár kellemes melegségét. :-)
    A Joy - napokat próbáltad már ? :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húgom nem szokott részt venni azon, így én se. :D Annyira pedig nem mozgat meg, hogy megvegyem az újságot. Bőven elég nekem az évi két Glamour nap. :)

      Törlés