Sulikezdő AliExpress + eBay kívánságlista

augusztus 08, 2015

Bár még mindig tombol a nyár, lassan itt az ideje felkészülni az iskolakezdésre, ami számomra idén lesz az utolsó. Bizony, idén jön a szakdolgozat írása és egy sikeres záróvizsga letétele is. De hogy vidámabban teljen a feltehetőleg eddigi legnehezebb két szemeszterem, igyekszem majd körbevenni magam aranyos füzetekkel, jópofa tollakkal és mindenféle aprósággal, amik feldobják a több tucatnyi tanulmány átbogarászását.


Az íróasztalszekrényemben már egy lassan összeomló papírtorony épül, ami azt jelenti, hogy egy hamarosan bekövetkező nagy szelektálás után jól jönne pár mappa vagy boríték.

Rilakkuma post-it csomag (0.99 $ ~ 280 Ft)
Nagyon hasznos lenne, hogy be tudjam jelölni a könyvekben felhasználni kívánt részeket, sok időt meg tudnék spórolni velük.

Vintage füzet (13.47 $ ~ 3700 Ft)
Szeretem a régi stílusú, kemény kötésű füzeteket, ez pedig egészen különleges hangulatú. Ráadásul a polcomon is szép dísz lenne. :)

Mintás füzet (1.5 $ ~ 430 Ft)
Persze egy olcsóbb, vékonyabb füzet is jól jönne, pláne, ha ilyen vidám borítóval rendelkezik. Remélhetőleg nagyobb örömmel vánszorgok majd be vele a könyvtárba is.

Macskás toll készlet 4 db (1.6 $ ~ 440 Ft)
Sose lehet elég tollam. Szóval fogyóeszköz lévén pár új darab igenis jól jönne, hogy megtöltsem velük az újonnan szerzett füzeteteket.

Mintás toll készlet 10 db (3.93 $ ~ 1080 Ft)
És persze színes tollak is, hogy átláthatóbbá tegyem a káoszt. :D

Kindle tok (14.00 $ ~ 3800 Ft)
Ha iskolakezdés, akkor olvasás, ami azt jelenti, hogy keresve se találhatnék jobb alkalmat arra, hogy új ruhába öltöztessem a szeretett e-book olvasóm.

Állatkás palack (1.99 $ ~ 560 Ft)
Ha valakinek a My Bottle már túl mainstream lenne, annak itt egy kacsás, illetve mackós alternatíva, ami ugyanolyan jól megállja a helyét.

Virágos uzsonnás doboz (8.88 $ ~ 2450 Ft)
Nehéz döntés lesz választani, miben is akarom majd idén az ebédemet cipelni, de ez a színes, virágos dobozka igen jó esélyekkel indul, nagyon aranyos.

Today's Menu uzsonnás doboz (13.20 $ ~ 3600 Ft)
Ugyan drágább, de annál jópofább, még akkor is, ha valószínűleg az én uzsonnás táskám csak egy szomorú szendvicset fog rejteni a a beígért többfogásos lakoma helyett.

Rózsaszín hátizsák (12.92 $ ~ 3500 Ft)
Egy ideje már nézelődök, milyen hátizsákot vegyek és eddig ez tűnik a befutónak. Méretre megfelelőnek tűnik, a színe pedig nagyon-nagyon tetszik képen.

Tojás alakú erszény (3.99 $ ~ 1100 Ft)
Bár annyira nem tartozik az iskolai felszereléshez, szerintem jó szolgálatot tenne, hogy hamarabb megtaláljam a különböző apróságaimat a zsúfolásig megpakolt hátizsákomban.

You Might Also Like

0 megjegyzés