Októberi kedvencek

november 05, 2015

Ez az október nem volt könnyű. A rengeteg tanulnivaló miatt sajnos nem volt elég időm írni, de igyekszem ezen változtatni - bár tény, hogy novemberben csak még több zh és beadandó lesz. Most viszont elkezdtem előre megírni pár bejegyzést, hogy később könnyebb dolgom legyen. Hamarosan újra jelentkezem, sok ötletem és tervem van a bloghoz, addig is itt vannak az októberi kedvencek. :)

Teljesem beleszerettem ebbe a csipkés Zara ruhába, amire a Hádában tettem szert mindössze 3000 Ft-ért. Csak azt bánom, hogy ahogy jön a hideg egyre ritkábban fogom tudni hordani, pedig szívem szerint mindennap ebben járnék. Nagyon tetszik nem csak anyaga, de a szabása is, imádom a bő ujjait. És bár elég zsák szabású, övvel is szuperül néz ki, ha kicsit többet akarok mutatni az alakomból.

Nyáron vettem meg a Batiste szárazsamponját és teljesen meg vagyok vele elégedve. Eldolgozás után a fehér szín teljesen eltűnik a sötétbarna hajamból és a hatása kiváló, sokkal frissebbnek, dúsabbnak néz ki tőle a frizurám. A napokban el is fogyott, most gondolkodom, hogy kipróbáljam-e a direkt sötét hajra való szárazsampont, de lehet maradok az eredetinél.

Szintén nyári szerzemény a Varensia White parfümöm, ami az utóbbi időben elég nagy kedvenc lett. Nagyon jó a mindennapokra, egyáltalán nem tolakodó illat. Viszont lassan ki kell találnom, hogy használjam fel az üvegcséjét, ha elfogyna a parfüm, mert nem lenne szívem kidobni.

Az egyik referátumom témája a readymadek voltak, ez alkalomból pedig fellapoztam a művészeti albumaim. Ezek közül legtöbbet a Művészet a 20. században c. két kötetes könyvből olvastam, már csak kedvtelésből is. Nagyon igényes, szép könyv, ami az egész huszadik századon végigmegy és nem csak a népszerű irányzatokat mutatja be. Szóval ha valakit érdekel a modern képzőművészet, akkor csak ajánlani tudom ezt neki.

Párom tabletjére leszedtem a Two Dots nevű játékot, amit azóta se tudok letenni. A játék alapkoncepciója végtelenül egyszerű; pontokat kell összekötni. Nagyon additív és szerintem a grafikája is szép. Egyetlen negatívuma, hogy ha nem sikerül egy pálya, életet vesztesz és ha mind elfogy, akkor várni kell, amíg szép lassan visszatöltődik.

Új kedvenc filmem van, ez pedig az ír folklórt feldolgozó animációs film, A tenger dala. A látványvilág lélegzetelállító, minden képkocka gyönyörű, ezenfelül pedig a történet is magával ragadó. Ha eddig még nem láttátok, mindenképpen nézzétek meg!
Novemberben elkezdtem a borzalmas magyar című Gilmore Girlst (Szívek szállodája). Az ötlet onnan jött, hogy régen ez volt unokatestvérem kedvenc sorozata, így gondoltam belenézek. Azóta viszont teljesen ráfüggtem. :D Már a harmadik évadot darálom és egész biztos, hogy még idén be fogom fejezni a teljes sorozatot.

Mik voltak a ti októberi kedvenceitek? :)

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Drága Nadja! c:
    Szeretnélek megajándékozni egy díjjal, itt megtalálod:

    http://mimizmus.blogspot.hu/2015/11/dijas-poszt-ahogy-igertem.html

    VálaszTörlés
  2. Ó, az a ruha biztos gyönyörű felvéve! *-* A Two Dots-ot meg imádtam / imádom, le kellene szednem a telefonomra újra, bár most gépen játszok vele BlueStacks-en. :3

    VálaszTörlés
  3. Azta, az a felső tényleg nagyon szép! A Hádába nagyon is megéri benézni, nekem is sok ruhám van onnan :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Utóirat: nekem is van pár olyan parfümös üvegcsém amik túl szépek ahhoz hogy megváljak tőlük, viszont fogalmam sincs mit kezdhetnék velük. Ha találtam valami szuper ötletet, biztos megosztom majd veled is ;)

      Törlés