Haul: Koreai kozmetikumok

július 25, 2016

Úgy tűnik, én is beállhatok a koreai kozmetikumok rajongói közé, mert szép lassan, de nálam is gyűlnek a különböző ázsiai krémek és eddig igencsak jó barátságot ápolunk a pénztárcám nem túl nagy örömére. Még szerencse, hogy sikerült visszafognom magam és nem költöttem el egyszerre több tízezer forintot, de félek, hamarosan újabb Ebay rendelésre adom a fejem.

Az első koreai kozmetikum, amit megrendeltem a Mizon Multifunkciós Helyreállító Krémzselé Csiga Kivonattal volt. Több, mint három hónapot kellett rá várnom, mert az első alkalommal rejtélyes módon eltűnt útközben a csomag, de lényeg, hogy végül nagy nehezen, de hozzám került. Egyelőre nagyon szimpatikus, könnyed állagú, gyorsan beszívódik, jól hidratál és eddig semmilyen problémát nem okozott.

Szerettem volna egy éjszakai krémet is, így a Cosrx Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask is a kosaramba landolt. Sokat gondolkodtam, hogy ezt vagy a mézes változatát vegyem meg, de akik mind a két terméket kipróbálták, azok inkább ezt ajánlották. Plusz ez bőrfehérítést is ígér, ami nálam mindig piros pontot érdemel.

Szeretném megtalálni a tökéletes orrtapaszt, így amikor liciten megtaláltam a Holika Holika Pig Nose Clear Black Head 3-Step Kit-et, tudtam, hogy meg kell szereznem. 500Ft-ért sikerült megnyerni, de őszintén előbb szeretném kipróbálni a Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead Perfect Sticker-t, hogy össze tudjam hasonlítani, megéri-e hosszabb távon beruházni a drágább orrtapaszra.

Eddig az Etude House termékekből szereztem be a legtöbbet és ebben a csomagolásnak is igen nagy szerepe volt. A Missing U Kézkrém például elsősorban a cukisága miatt került csak hozzám, nem tudtam ellenállni annak az édes kis fókafejnek. A zöld teás illat elég erőteljes, a környezetemben például mindenki rosszul van tőle, de engem nem zavar annyira az illata, pedig borzasztó érzékeny vagyok minden erős szagra, illatra.

Az Etude House Play Therapy Brightening Wash Off Pack miatt voltam a legizgatottabb, mert nagyon szép összetevő listája van és nincs benne illatanyag. Több arcpakolást is kipróbáltam már, elsősorban kis tasakosokat, de úgy gondoltam, hosszú távon sokkal jobban megérné beruházni egy nagyobb kiszerelésű krémre.

Végezetül pedig egy sminktermék is megvásárlásra került, ez pedig az Etude House Sugar Tint Balm. A Cranberry Pie fantázianévre hallgató ajakkence olyan pigmentált, hogy azt egy rúzs is megirigyelné, pedig én csak egy egyszerű ajakhidratálót kerestem, ami némi színt is ad az ajkaknak. Ha valami, akkor a szín hiánya egészen biztosan nem fog gondot okozni.

Próbáltátok már valamelyiket? Melyikről szeretnétek tesztet? :)

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. the little princess26/7/16

    a csigás krémről és a rúzsról lehet teszt? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A rúzst esélyesebbnek látom, főleg, hogy megrendeltem már belőle egy másik árnyalatot is, szóval a kettőt akkor egybe fogom venni szerintem. :)

      Törlés
  2. Az orrtapasz milyen? Működik?
    Hallottál már arról a miteszer eltűntetőről, ami fekete színű? Sok véleményt láttam róla; 50% jó, 50% rossz. Nem tudok dönteni, érdekelne a te véleményed:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most kipróbáltam a hétvégén és nekem nagyon bejött. Igaz, hogy kicsit macerásabb ez a háromlépcsős megoldás, de igazából hétvégente amúgy is van időm és szeretek ezekkel szórakozni. :D De tényleg szinte mindent kiszedett nekem, a többi tapasz pedig abban is segített, hogy ami nem jött ki tapasszal, az kézzel is nagyon könnyen kiszedhető. Most megrendeltem a leegyszerűsített változatát is, kíváncsi vagyok, az hogy fog muzsikálni. :)
      Halottam róla, de még nem volt alkalmam kipróbálni. De előbb utóbb most már arra is sort fogok keríteni. :D

      Törlés