Óriási nyári haul

augusztus 15, 2016

Általában a nyár a legköltekezősebb évszakom, elsősorban a romániai nyaralás miatt, ami mindig megspékelődik némi nyári és születésnapi költőpénzzel is. Most viszont úgy döntöttem, ahelyett, hogy külön venném a bukaresti, pesti és szegedi vásárlásokat egy nagyobb haul bejegyezésben gyűjtöm össze az összes turis és új, márkás szerzeményemet.

Kezdjük is a listát az egyik legrégebb óta áhított darabbal, a New Balance cipővel. Amikor először eldöntöttem, hogy sportcipőt szeretnék, még abban sem voltam biztos, hogy márkásat akarok. Viszont ahogy egyre több képet nézegettem, egyre jobban beleszerettem a NB cipőkbe. Nagyon tetszik a formájuk, kicsit nagyobbacskák, kerekebbek, ráadásul nagyon szép színekben árulják. Őt tehát leárazva vettem az Office-ban nagyjából 14.000 Ft-ért.

A H&M-ben elképesztő mennyiségű ruhát találtam, ami tetszett, a mostani kollekció megint telitalálat a számomra. Viszont valahol meg kellett húzni a határt, így végül csak két ruhát vettem meg. A szürke ruha 3000 Ft körül lehetett és rögtön beleszerettem a vállkidobós megoldása miatt. Már évek keresek egy kantáros szoknyát, de most végre kifizetődött a hosszas keresgélés, mert megtaláltam a tökéletest, ráadásul le is volt árazva 2400 Ft-ra.

Még húsvéti ajándékként szerettem volna szerezni egy fekete, szakadt mom's jeanst, de amit előre kinéztem a Pull&Bear kirakatában, elfogyott így szomorúan lemondtam az álomnadrágomról egy időre. Romániában azonban ott állt halomban, ráadásul leárazva, de felpróbálva már nem volt az igazi. Azonban pár nappal később betértünk az LC Waikikibe, ahol ráleltem erre a gyönyörűségre. Igaz, hogy nem olyan magasított, ahogy azt előre elterveztem, de kárpótol, hogy eszméletlenül kényelmes. De egy másik régi álmomat is kipipálhatom, a csipkés braletet, amit pedig a New Yorkerben találtam meg.

Felsőkkel nem állok túl jól, így a nyári vásárlási listámon az első helyen szerepeltek. Egy farmer felsőt mindenképpen szerettem volna venni, így végül erre a 4000Ft-os Stradivarius crop topra esett a választásom, elsősorban a fodrok miatt. Azóta viszont rájöttem, hogy sajnos nincs sok hozzá illő alsóm, így ez most egy újabb kihívás lesz. Vettem viszont egy nagyon könnyen kombinálható kék crop pulcsit a New Yorkerből, mindössze 1400 Ft-ért és egy szintén könnyen párosítható csíkos felsőt is.

Bár a fenti ruhákat mind Romániában vettem meg, rájuk már Magyarországon leltem rá. Meglepő módon a virágos rövidnadrág szintén New Yorkeres, ami azért furcsa, mert ritkán szoktam ott klassz ruhákat találni, ezen a nyáron viszont tőlük vásároltam a legtöbbet. Annak is nagyon örülök, hogy ez végre egy olyan rövidnadrág, ami megfelelő hosszúságú és nem fenékvillantós. Leárazva 2200 Ft-ért teljesen megérte. A kutyás felső szintén 2000 Ft körül volt a Bershkában. Amióta megvan, rengeteget hordtam, mert nagyon kényelmes és meglepően könnyű párosítani a többi ruhámhoz.

Nyáron előjött a kockamániám is, ami magasított Stradivarius szoknyával kezdődött. Gardróbcserén találtam rá 1600 Ft-ért, ráadásul Szegeden, így még a postaköltséget is meg tudtam spórolni. :) Emlékeztem rá, hogy a tavalyi kollekcióból származik, ugyanis elég sokat szemeztem vele, mire viszont elszántam magam a megvételére, már nem volt a méretemben, most azonban már nem menekülhetett, muszáj volt lecsapnom rá. Sajnos nem tudom már, melyik boltból származik a kockás ruha, pedig az lett idén nyáron az új kedvenc ruhaüzletem (részben annak is köszönhetően, hogy Melanie Martinez szólt bent), de pótolom majd, amint otthon ki tudom lesni a címkét.

Most pedig lássuk, milyen turis szerzeményekkel büszkélkedhetek. Nyár elején a pesti Creamben leltem rá a fekete fehér virágos szoknyára és a sötétszürke crop, elől megkötős felsőre. A pontos árukra nem emlékszem sajnos, de nagyjából 3000 Ft-ot fizettem a kettőért együtt. Egyébként ők lettek az idei nyár egyik kedvenc összeállítása a HIM nyakláncommal és fekete fehér szandálommal kiegészítve.

Szintén turis kincs a két mintás ruha is, ám ők már a szegedi Háda üzletből származnak. A virágos New Look ruha ismerős lehet a júliusi kedvencekből és ahogy ott is írtam már, ő az ideális nyári viselet minden szempontból. A csészés ruha pedig úgy érzem, tökéletesen illik majd az Alice Csodaországban tematikájú gyűjteményemben. Valójában nem is tudatosan gyűltek össze a gyűjtemény darabjai, egyszer csak azon kaptam magam, hogy

Lakberendezés terén nagy újdonságot nem tudok felmutatni, mindössze ezt a két befőttesüveg poharat, amiknek darabja 500 Ft volt. Amióta viszont megvettem, minden lakberendezős boltban hasonló stílusú poharakat látok, pedig előtte állandóan kerestem, de eredménytelenül. De ez igazából mindig így szokott történni. Emlékszem, még gimis évek alatt két évig szerettem volna egy virágos bakancsot és miután nagy nehezen megtaláltam a tökéletes Martens bakancsot félév múlva már minden cipőüzletben ott voltak, ez a trend pedig azóta is tart.

Amire messze a legnagyobb szükségem volt az egy pénztárca, mert az előző bár konkrétan darabjaira hullott és miután Szegeden sehol sem találtam megfelelőt, úgy döntöttem, nem jövök addig haza Romániából, amíg nem találok egy legalább elfogadhatót. Végül a Meli Meloban mosolygott rám a szerencse, ahol 50%-os kedvezménnyel szereztem meg ezt a szuper pasztelles tárcát. Volt egy vetélytársa is, aminek az átlátszó zsebe szív alakú volt, de sajnos nem volt zsebe az apróknak, így sajnos kiesett a versenyből.

Először is két Miss Sporty Lasting Color Gel Shine körömlakkal bővült az igencsak szerény kollekcióm. A nude rózsaszínes árnyalat bármilyen jól is néz ki az üvegben, sajnos nem fed túl jól és hajlamos a csíkozásra is, de két rétegben meglepően tartós fedőlakk nélkül is. A sötétlila tesója viszont mentes a fenti hibáktól, így benne megtaláltam a tökéletes őszi lakkomat. Egy Baby Lips is a kosaramba landolt Berry Bomb árnyalatban, mert a korábban már próbált Pink Shock szimpatikus volt, csak nem éreztem, hogy az én színem lenne. A másik új ajakkencém pedig a Balea Kókuszos Ajakápoló Olaj, amit pusztán az illata miatt vettem meg. Végezetül pedig egy új szemceruzát is beszereztem, mivel a korábbi, igencsak gyengén muzsikáló szemceruzám elfogyott és most egy kicsit minőségibbre szerettem volna beruházni, így esett a választásom a Max Faxtorra, ami eddig egész korrektül teljesít.

You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. nem vettél sok ruhát áááh hol már :D
    én a turkálóból szoktam ennyivel kijönni :P
    a miss sporty nem túl jó minőségű körömlakk de csodaszép színekben vannak
    én inkább az essence termékeket díjazom

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos vagy nem, de nálam az utóbbi időben ez már nagyon soknak számít. Régen bezzeg én is turiból hetente hazavittem egy egész zacskónyit. :DD Az más kérdés, hogy az finoman szólva is túlzás volt, mert egy nagy részük nem is volt jó rám és van amit soha nem hordtam, de attól még mindig vettem. :D
      Hát a lila és a rózsaszín között azért elég nagy különbség van, de ugyanígy jártam a Maybelline Colorama lakkal is régebben. Ott is a rózsaszín egyszerűen pocsék volt, aztán kipróbáltam egy másik árnyalatot és az teljesen vállalható volt.

      Törlés
  2. Szuper dolgokat vettél, egytől egyig elfogadnám őket :)

    VálaszTörlés